Wetenschappelijk onderwijs

Het Energietransitiemodel wordt in het WO veelvuldig gebruikt. Universitair docenten en onderzoekers zijn vrij om het Energietransitiemodel voor diverse doeleinden te gebruiken, dit kan bijvoorbeeld als onderdeel van een opdracht voor studenten of voor eigen onderzoek. Hierbij biedt niet alleen de interface van het Energietransitiemodel veel mogelijkheden, maar ook alles wat zich achter het Energietransitiemodel afspeelt. Wij geven daarnaast op regelmatige basis gastcolleges en bieden stageplekken voor studenten, daarover vindt u hieronder meer informatie.

Gastcolleges of docententrainingen

Wij hebben ruime ervaring met het geven van gastcolleges aan studenten. Naar wens zijn er verschillende invullingen van een gastcollege mogelijk. Wilt u als (universitair) docent graag zelfstandig gebruik kunnen maken van het Energietransitiemodel dan is het mogelijk een door ons verzorgde docententraining te volgen. Neem voor vragen graag contact op via onze gegevens op de contactpagina.

Stagiaires

Wij zijn geregeld op zoek naar stagiaires. Studenten bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf data en schuifjes aan het model toe te voegen.

Universiteiten

Op een aantal universiteiten wordt bij vakken en minoren al gebruik gemaakt van het Energietransitiemodel. Een overzicht:

  • Radboud Universiteit Nijmegen
  • Technische Universiteit Eindhoven
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • Technische Universiteit Delft
  • Leiden University College